Η παραλία του Διακοφτιού Γαλαζοπράσινη πανδαισία

Συγκριτικό πλεονέκτημα του Διακοφτιού είναι η υπέροχη παραλία του. Όποιος επισκεφθεί αυτή την παραλία θα μπερδευτεί και θα αναρωτηθεί αν βρίσκεται σε κάποιο εξωτικό νησί! Τα νερά είναι ρηχά και γαλαζοπράσινα και το χρώμα της άμμου κατάλευκο.
Η παραλία είναι ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά καθώς είναι ιδιαίτερα ρηχή και με λευκή άμμο μέσα και έξω από τη θάλασσα. Διαθέτει ομπρέλες και ξαπλώστρες σε δύο σημεία της και καφετέριες οι οποίες έχουν τα καθιστικά τους κυριολεκτικά δίπλα στη θάλασσα, για να απολαύσετε τον καφέ, το αναψυκτικό ή το snack σας, ενώ στις παραλιακές ταβέρνες θα φάτε φρέσκα ψάρια και θα δοκιμάσετε θαλασσινούς μεζέδες και παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις.
Εδώ μπορείτε να απολαύσετε σπορ παραλίας, όπως ρακέτες και beach volley, να χαλαρώσετε κάτω από μια ομπρέλα η να δείτε την ανατολή του ηλίου που βγαίνει μέσα από τη θάλασσα.
Στην περιοχή υπάρχουν πολλές θέσεις ελεύθερου πάρκινγκ δίπλα στην παραλία. Κατά μήκος της παραλίας θα βρείτε επίσης μικρά κιόσκια για να αλλάξετε καθώς και ντουζιέρες με γλυκό νερό. Η παραλία επιβλέπεται και καθαρίζεται τακτικά ενώ υπάρχει δημοτικός φωτισμός κατά μήκος της καθώς και κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί στο λιμάνι.

ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

στο νησί της Αφροδίτης

Beach bar

Σε ένα μοναδικό σημείο δίπλα στη θάλασσα

Το Πρωινό μας

Με προσεκτικά επιλεγμένα τοπικά προϊόντα

Η παραλία μας

Η μοναδική “τροπική” παραλία του νησιού